PC

Biomutant se treba pojaviti kroz narednih par meseci

FOTO: THQ Nordic

Biomutant je igra o kojoj stvarno nismo odavno dobili nikakav novi detalj. Poslednji trejler za igru je stigao još sredinom prošle godine, a nakon toga je slabo bilo vesti za ovu igru u kojoj ćemo igrati kao mutirana životinja. Poslednji put kada smo pisali o ovom akcionom RPG-u je o glasinama koje su upućivale na to da se on trebao pojaviti prošlog marta.

Novi detalji o datumu izlaska sada stižu od samog izdavača, THQ Nordic, koji navodi da će se Biomutant pojaviti u narednih nekoliko meseci. Izdavač nije otkrio neki tačniji datum, ali pošto se radi o zvaničnoj naznaci ovo ćemo uzeti kao dobru vest.

Velika je verovatnoća da će se igra pojaviti do kraja marta, jer na to upućuju finansijski planovi kompanije, ako isključimo potencijalna dodatna odlaganja.
Biomutant je već nekoliko puta bio odlagan, prvobitno je bio planiran za 2019. godinu, pa je potom odložen za leto 2020. dok sada čeka na novi datum.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top