PC

Novi video za Hitman 3 prikazuje VR gejmplej

FOTO: IO Interactive

Treći Hitman će uskoro pokucati na vrata igrača i to po poslednji put u ovoj trilogiji igara. Igra će pored standardnog igranja doneti opciju i za virtuelnu realnost, putem Playstation VR uređaja.

Zajedno sa prikazom gejmpleja otkriveno je i da će prethodne 2 igre i lokacije biti igrive sa VR setom. Ovaj vid igranja će doneti novi tip imerzije u Agenta 47, sa mnogobrojnim opcijama za asasinaciju na ekskluzivnim, kao i manje raskošnim lokacijama.

Trejler kroz 2 minuta prokazuje kako izgleda gejmplej, kako funkcioniše pucanje iz oružja, povlačenje tela do skrivenog mesta, a možemo videti i neke od 6 novih lokacija na koje nas treći Hitman vodi.

Hitman 3 izlazi 20. januara za PC, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X/S i Switch putem cloud verzije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top