PC

Akcija je u prvom planu u novom The King of Fighters 15 trejleru

Krajem prošle godine SNK je nagovestio da će nam pokazati materijal vezan za novi The King of Fighters turnir i to petnaesti po redu. Naravno da je u stilu prošle godine, ponovo došlo do pominjanja odlaganja ali na svu sreću danas smo ipak dobili novi trejler. 

Nova igra trebala bi da stigne ove godine, a kreativni direktor Eisuke Ogura i producent Jasujuki Oda su izjavili da će nova tabačina zadržati prepoznatljiv KoF brz tempo, ali da će predstaviti i neke nove mehanizme. Iako ne može mnogo da se sazna iz trejlera, SNK na kraju obećava da će više informacija doći sledeće nedelje. 

Pored predstavljanja nove igre, SNK je najavio i Ultimejt ediciju The King of Fighters 14. Ovu verziju možete da nabavite digitalno na PS4, a u njoj dobijate osnovnu igru, 8 DLC karaktera, deset kostima i deset tema. Kompanija takođe radi i na novoj verziji kladičnog The King of Fighters 2002, nazvanog Ultimate Match, koja treba da stigne isto za PS4. Čekamo sledeću nedelju za više informacija, a možemo i da se setimo omiljenih boraca iz ogromne kolekcije karaktera koja je prošla kroz KoF serijale. Ja sam iz nekog razloga uvek bio obožavatelj Mai Širanui. Vi?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top