Nintendo Switch

Monster Hunter Rise demo možete da probate na Switch-u

FOTO: Capcom

Demo je pomenut u dvadesetominutnom digitalnom događaju koji je Capcom nedavno održao. Kompanija je potvrdila da će izbaciti demo na Nintendo Switch digitalnu prodavnicu i da ćete moći da ga skinete i probate do prvog februara.

Prema rečima direktora Jasunoria Ićinozea, demo vam nudi četri različite vrste kvestova: početnički (Begginer Quest), srednja klasa (Intermediate Quest), osnovni trening i jahanje Vajverna.

Početnički i kvest srednje klase možete da igrate sami, ali imate mogućnost i da ih igrate zajedno sa prijateljima lokalno ili onlajn. Istražićete Shrine Ruins lokaciju koja je idealna za učenje o WIrebug-ovima i novi način na koji ćete moći da pojačavate karakteristike vašeg karaktera. U nastavku pogledajte kompletan Capcom digitalni događaj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top