PC

Mehanika borbe u Gotham Knights je u potpunosti dizajnirana za kooperativno igranje

FOTO: WB Games Montreal

Nova igra o superheroju Betmenu, Gotham Knights, neće biti ista kao prethodne iz Arkham serije. Za početak, Betmena nema, već na scenu stupa grupa mlađanih superheroja, a gejmplej će biti zasnovan na kooperativnom igranju.

Izvršni producent studija zaduženog za razvoj igre, WB Games Montreal, otkrio je za GamesRadar da je sistem borbe u potpunosti redizajniran kako bi odgovarao kooperativnom igranju. I pored toga, fanovi ranijih igara se neće osećati kao da igraju potpuno drugu igru.

U Gotham Knights, igrači će imati potpunu slobodu da menjaju igrive karaktere, i da je problem levelovanja rešen time što će svi protagonisti istovremeno levelovati. Zanimljivo je i da će karakteri napredovati u smislu nivoa i moći i kada niste u igri.

Iako će Gotham Knights nuditi 4 karaktera – Batgirl, Robin, Nightwing i Red Hood – kooperativni element će biti dostupan za dva igrača, pošto je WB Games procenio da se to najbolje uklapa u dinamiku igranja, a moguće je celu kampanju preći i solo.

Gotham Knights je najavljen avgusta prošle godine, kada je otkriveno da se treba pojaviti tokom 2021. za PC, Playstation i Xbox konzole nove i stare generacije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top