Vesti

Sedmostruki Tetris šampion preminuo u 39. godini

Tetris zajednica je ovog januara izgubila legendu. Sedmostruki šampion, Džonas Neubajer preminuo je u 39. godini nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo.

Vest dolazi putem poruke postavljene na njegovom Twitter kanalu, koja je pogodila fanove ove čuvene igre, kao i njegove obožavatelje koji su voleli da ga prate na Twitchu, gde je redovno strimovao.

Džonas je je samo u deceniji za nama 7 puta bio na vrhu Tetris šampionata, pobedio je u u šampionatima za od 2010-2013. godine, a potom od 2015-2017. Kada nije osvajao šampionat, redovno se nalazio na drugom mestu, a većina ga se verovatno seća i po porazu koji je pretrpeo od strane šesnaestogodišnjaka, i na koji je reagovao kao pravi čovek i sportista.

To nije njegovo jedino dostignuće u ovoj igri, jer je u 2018. godini postavio čak dva rekorda, jedan za najviši skor i drugi za najbrže dostignutih 300.000 poena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top