PlayStation 4

Ghostwire Tokyo izlazi oktobra 2021. godine, Sony potvrdio planove za izlazak ostalih ekskluziva

FOTO: Bethesda

Sony na neki način još uvek nije rešen da u potpunosti otkrije sve planove vezane za nadolazeće Playstation ekskluzive, ali fanovima ipak daje uvid u to kada se pojedine mogu očekivati.

Tokom prošle godine je u reklami otkriveno kada Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7 i još neki naslovi trebaju izaći, a Sony je na nedavnoj video prezentaciji povodom CES 2021 događaja otkrio kada planira da dovede dobar broj ekskluziva.

Potvrđeno je da će svemirska horor pucačina Returnal izaći ovog marta, a da će Forbidden West i Ratchet and Clank: Rift Apart izaći tokom ove godine. Što se tiče ekskluziva na kojima rade studiji izvan Sonijevog vlasništva, Kena: Bridge of Spirits će izaći u martu, Solar Ash u junu, a Stray i Ghostwire Tokyo, koji se generalno dugo očekuje, izlaze u oktobru ove godine.

Što se tiče igara planiranih za period nakon 2021. godine, Project Athia na kojem radi Square Enix će izaći u januaru naredne godine, dok je Pragmata odložena za 2023. godinu.

Da ne zaboravimo, u ovoj godini će Sony izdati još nekoliko naslova o kojima ovde nije bilo reči, a to su first-party Playstation ekskluzive God of War, Gran Turismo 7 i još neka iznenađenja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top