PC

Koji Ninja? Španskog stimera na Twitch platformi gledalo preko dva miliona gledalaca

Strimer, TheGrefg, dobio je svoj personalni Fortnite Icon Series skin, a 2,390,000 gledalaca se uključilo u strim kako bi pogledali predstavljanje jedinstvenog skina. Španac je uveliko prešao dva miliona gledalaca čak i dok je čekao da mu Epic Games pošalje sadržaj. Fortnite Icon Series skinovi su ubacili u betl rojal neke od najvećih strimera i internet ličnosti.

TheGrefg je oduvao rekord plavokosog Fortnite vunderkinda, Nindže, od 667,000 gledalaca, a američka političarka Aleksandrija Okasio-Kortez je skupila 420,000 igrajući Among Us prošlog oktobra. TheGrefg je preskočio i prethodni rekord koji je držao esports ELEAGUE TV sa 1.1 milion ukupnih gledalaca. 

Neke druge ličnosti koje se ovekovečena u Icon Series skinovima su Loserfruit, Lachlan, DJ Marshmello, reper Travis Scott i Major Lazer. Ukoliko želite da nabavite ovaj skin, trebate da sačekate do 16. Januara. Kada dolazi u prodavnicu za 2,000 – 3,000 V-baksa. Epic je pripremio i događaj ‘’pod je lava’’ koji će trajati od 14-15. januara i tom prilikom pobednici će moći da se dokopaju skina dan pre ostalih igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top