PC

Procureli multiplejer modovi za Cyberpunk 2077

Dok CD Projekt Red još uvek radi na preko potrebnim ispravkama za Cyberpunk 2077, drugi tim unutar kompanije priprema multiplejer komponentu.

Osim informacije da će multiplejer biti u potpunosti odvojen od same igre, drugih detalja nema preterano puno, ali su datamineri među fajlovima pronašli neke zanimljive stvari.

Među fajlovima igre pronađen je kod koji upućuje na Deathmatch mod igranja, klasični dodatak u svim multiplejer igrama, a daleko zanimljivije je otkriće moda koji podseća na Heists u GTA Online. Fajlovi koji se vezuju za ovaj mod upućuju na to da će igrači imati opciju da biraju različite klase karaktera i da će postojati misije kooperativnog tipa.

Zanimljiv je i pronađeni podatak da će Cyberpunk 2077 multiplejer navodno biti bez dedicated servera kompanije CD Projekt Red, već će zavisiti od P2P konekcija. Ovo moramo uzeti sa rezervom, jer postoji šansa da je informacija vezana za verziju igre koja se testira unutar samog studija.

Na multiplejer dodatak ćemo morati da se načekamo, pošto je problem sa singlplejerom dodatno odužio rad. Multiplejer možemo očekivati negde tamo tokom 2022. godine i kasnije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top