PC

Remaster Mass Effect trilogije navodno izlazi u martu

FOTO: Bioware

Remaster Mass Effect trilogije, nazvan Legendary Edition, je prvobitno trebao izaći u novembru, na N5 dan i godišnjicu serijala, ali je studiju Bioware bilo potrebno dodatno vreme za rad.

Developer još uvek nije zvanično objavio kada će remaster izaći, ali prodavnice igara Shopitree i GSShop su otkrile kada ga možemo očekivati. Na njihovim sajtovima se nalazi 12. mart kao datum izlaska za konzole i PC.

Kod drugih distributera datuma nema već piše jednostavno 2021.

Iako deluje vrlo verovatno, ovo moramo uzeti sa rezervom do zvanične najave. Ono što je sigurno je da će Mass Effect: Legendary Edition doći sa svim DLC sadržajem, 4K teksturama, grafičkim poboljšanjima, boljim animacijama i nizom ispravki.

Nakon remastera trilogije fanovi će imati čemu da se nadaju, jer je u pripremi potpuno novi Mass Effect naslov, koji je na decembarskom The Game Awards događaju dobio prvi trejler.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top