PC

CD Projekt Red izdao zvanično saopštenje u vezi problema sa Cyberpunk 2077 i planovima za ispravke

Prošlo je prilično turbulentnih prvih mesec dana za Cyberpunk 2077. Igra je došla sa dosta problema za PS4/Xbox One igrače, a na red su došle i tužbe sa istragama developera zbog fijaska.

CD Projekt Red je u prethodnom periodu izdao nekoliko izvinjenja vezano za probleme, zajedno sa otvaranjem procesa bezuslovnog povraćaja novca, ali nikada nije detaljno govorio o problemima i šta je sve pošlo naopako.

U petominutnom videu naslovljenom “Our Commitment” vođa studija, Marcin Ivinski, je krivicu preuzeo na sebe i odbor direktora, pošto su oni doneli direktnu odluku da Cyberpunk 2077 izađe 10. decembra. Ivinski se izvinio zbog problema, sa rečima da nikada nije bilo u planu da se nešto ovako dogodi i da će dati sve od sebe da povrati poverenje igrača.

Dalje u videu se govorilo o tome šta je tokom razvoja dovelo do katastrofalnih performansi na verzijama za starije konzole, i zašto je konzolna verzija za recezente poslata tek 8. decembra. Objašnjeno je kako su do poslednjeg trenutka radili na prvom apdejtu koji je trebao otkloniti sve probleme, ali se to nije desilo, jer jednostavno nije bilo moguće preći sve nedostatke, pogotovu pošto se još uvek radi od kuće.

Prvi veći apdejt sa ispravkama će izaći kroz 10 dana, do 25. januara, dok će drugi apdejt imati više značaja i pojaviće se u narednim nedeljama.

Na zvaničnom sajtu posvećenom vraćanju Cyberpunk 2077 na pravi put nalazi se FAQ lista sa svim važnim pitanjima i odgovorima. Igrači ove godine mogu očekivati i prve besplatne DLC dodatke i besplatnu nadogradnju na next-gen konzole, dok su male šanse da će veći dodatak sa novom pričom izaći u narednih 11 meseci.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top