PC

Rad na Indiana Jones igri neće usporiti razvoj The Elder Scrolls 6 i Starfield

FOTO: Bethesda

Najava nove Indiana Jones video igre na kojoj će raditi Bethesda i Machine Games, u saradnji sa Lucasfilm Games, dočekana je sa oduševljenjem od strane fanova filmskih ostvarenja i ranijih igara, dok je jedna strana negodovala.

Vest da će glavni producent i vođa projekta biti Tod Hauard, razočarala je publiku koja sa nestrpljenjem očekuje dolazak igara Starfield i The Elder Scrolls 6. Kod mnogih se javila zabrinutost da bi ova dva naslova bila dodatno odložena ili produkcijski usporena jer će Hauard raditi na još jednom projektu.

Elder Scrolls fanovi mogu da odahnu, jer je vođa odeljka za marketing u Bethesdi, Pit Hajns otkrio da Hauardovo učešće u radu na Indiana Jones igri neće poremetiti planove za razvoj TES 6 i Starfield. Hajns je naveo i da Tod Harad radi i na Fallout TV seriji, ali da pored svih obaveza kao glavni fokus ima rad na Starvield i TES6.

Ovo su dobre vesti, jer već poprilično dugo čekamo na obe igre, ili na barem neki konkretan detalj. Za sada nam je drago da se razvoj nastavlja po planu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top