PC

GPD Win 3 sistem potvrđuje interesovanje za prenosive računare u Switch stilu

Indiegogo kampanja za finansiranje sistema koji podseća na PC verziju Nintendo Switch-a, probila sve ciljeve pošto je za nekih osam sati skupljeno milion dolara. Aparat pod nazivom, GPD Win 3, dokazuje da definitivno postoji interesovanje za ovakve proizvode jer je javno finansiranje prebacilo zacrtani cilj za 4,000 procenata. 

Priznajem, da pomisao da mogu da igram neku od omiljenih PC igara u pokretu zvuči veoma primamljivo, a izgleda da se i šira internet zajednica slaže. Možda ova kampanja ipak najbolje govori šta se desi kada postavite vaše finansijske ciljeve nisko? 

Procenti možda ne prikazuju najbolje koliko je ova kampanja zaista popularna, jer je GPD tražio samo $25,000 za početna finansiranja, broj koji kompanije obično prebace. Međutim, skupiti milion dolara za samo osam sati , svakako je impresivan poduhvat sa koje god strane gledali. 

Aparat ima odličan dizajn, u njega je spakovan i solidna PC konfiguracija a kreatori kažu da bi trebalo da pokreće sve moderne AAA igre. Kao PC gejmera, ubacivanje tastature je za mene stavka koja ovu ‘’konzolu’’ deli od ostalih popularnih opcija. Vreme će pokazati može li kineska kompanija da opravda poverenje svojih internet investitora. 

Više o sistemu i specifikacijama možete naći na zvaničnoj Indiegogo strani a u nastavku pogledajte kako Sekiro: Shadows Die Twice radi na aparatu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top