PC

Outriders sistemski zahtevi otkriveni zajedno sa novim trejlerom

FOTO: People Can Fly

Dok čekamo na demo koji će igrače sprovesti kroz prvih nekoliko sati u igri Outriders, studio People Can Fly je rešio da predstavi sistemske zahteve za PC verziju.

Sistemski zahtevi dolaze u vidu minimalnih, preporučenih i onih namenjenih za igranje na ultra podešavanjima u 4K rezoluciji. Izuzetno je zanimljivo videti GTX 750 Ti grafiku među minimalnim zahtevima, pošto se kod većine nadolazećih igara traže one iz novije serije, poput GTX 1060 sa 6GB videom memorije, koja je ovde navedena u preporučenim zahtevima.

Minimalni zahtevi odgovaraju igranju u 720p rezoluciji i 60 sličica u sekundi, preporučeni su za Full HD/60 FPS i nisu preterano strašni, ali morate imati 16GB RAM memorije. Što se tiče slobodnog prostora na disku, trebaće vam 70GB kako biste smestili kompletnu igru.

Napomena: Zahtevi za igranje na Ultra podešavanjima će biti predstavljeni kasnijeg datuma

Ako niste dobili dovoljno informacija, developeri su pripremili i specijalni video gde su do sitnih detalja objašnjene blagoderi PC verzije i drugi detalji.

Outriders je trebao izaći u februaru, ali je rešeno da se datum izlaska pomeri za april kako bi bilo dovoljno vremena za rad na ispravkama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top