PC

Ovaj mod GTA 5 pretvara u Night City iz Cyberpunk 2077

Pošto je CD Projekt Red omogućio podršku za modove u Cyberpunk 2077 od prvog dana, vredni i angažovani tim je odmah počeo da radi na prvim izmenama gejmpleja i prikaza igre.

Pisali smo već o modu igranja iz trećeg lica, ali sada nam je za oko zapao jedan mod koji atmosferu noćnog grada iz Cyberpunk 2077 prenosi u Los Santos iz GTA 5.

Mod ulice u GTA 5 pretvara u one fuurističke tako što donosi lokacije poput Downtow, Legion svkera, Textile City i Mission Row(za sada). Osoba koja stoji iza ove modifikacije, Oleg Temple, planira da sa budućim verzijama GTA 5 u potpunosti pretoči u futurističko izdanje.

Za sada će nam poslužiti ove 4 lokacije za zanimljivi izgled fiktivnog američkog grada i oblasti. Mod je čak optimizovan kako bi se mapa brže učitavala. Kako sve to izgleda možete pogledati u klipu ispod.

Mod možete preuzeti sa gta5-mods sajta potpuno besplatno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top