PC

Riders Republic, trkačka igra na kojoj radi Ubisoft Belgrade, ipak ne izlazi ovog proleća

FOTO: Ubisoft

Nažalost, odlaganjima na samom početku 2021. godine nema kraja, a sada su time pogođeni i nešto očekivaniji naslovi. Hogwarts Legacy neće izaći ove godine, a Ubisoft je rešio da datum izlaska za Riders Republic pomeri za kasniji period.

Riders Republic je trebao izaći 25. februara ove godine, ali je sada na zvaničnom Twitter kanalu objavljeno da se datum izlaska pomera na kasniji period ove godine, bez novog datuma na vidiku.

Odlaganje dolazi kako bi razvojni studiji imali dovoljno vremena da kreiraju optimalno iskustvo za sve igrače, što je jedino navedeno u izjavi.

Riders Republic je predstavljen u septembru, kao mešavina trkačke igre i MMO-a. Igra će nuditi opciju za učestvovanje u različitim ekstremnim sportovima na ogromnoj mapi, kao što su paraglajding, vožnja bicikla, skijanje i snoubording.

Iskreno, ova igra nas dosta interesuje, i poštujemo odluku da se datum izlaska pomeri zarad kvaliteta i bolje produkcije, pogotovu pošto ne želimo da igre dožive istu sudbinu kao Cyberpunk 2077.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top