PC

Igrajte vrtoglavu košarku u Titanfall stilu sa Grapple Hoops demom

Nezavisni programer Andreas Đorđiu, je došao do interesantne ideje. Šta se desi kada u Titanfalll endžin ubacite košarku a možete da se krećete samo sa grepling hukom (kukom za kačenje, ne znam šta je bolje)? Grappling Hoops je alfa demo koji će definitivno dodati zanimljiv tvist modernoj košarci, ako to uopšte možemo tako da nazovemo. 

Dodatak kuke vam daje veliku slobodu prilikom kretanja, a demo za sada veoma podseća na igre koje su ubacile elemente parkura kao što je Mirror’s Edge ili cyberpunk naslov koji je skoro izašao Ghostrunner. Sva sreća da imate ovo pomagalo jer su tereni smešteni na visoke krovove, avione u prolazu i mnoge druge bizarne lokacije. Zadatak vam je jednostavan. Dođite do kraja mape kako znate i umete i zakucajte loptu u koš. 

Stanje demoa se vidi po objektima koji samo čuvaju mesto sadržajima koji tek dolaze i sivoj geometriji, ali iako se i dalje radi na igri, kretanje je veoma dobro od samog početka. Definitivno možemo da vidimo da igra ima ogroman potencijal za spidranovanje, a i link ka zvaničnom Diskordu sugeriše da će najbrži igrači dobijati redovne nagrade u budućnosti.  

Ako vam sve ovo zvuči zanimljivo i hteli bi i vi da se oprobate u skakutanju po čudnim poligonima, skinite demo na Gamejolt stranici. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top