PlayStation 5

Datumi izlaska za Playstation 5 igre uklonjeni iz nedavnog CES 2021 trejlera

Sony je tokom svog predstavljanja na CES 2021 doogađaju bio prilično izdašan sa informacijama vezanim za nadolazeće Playstation ekskluzive.

U trejleru objavljenom na tom događaju videli smo datume izlaska za sve najavljene PS5 igre koje će izaći tokom ove godine. Tada smo saznali da najskorije dobijamo Kena: Bridge of Spirits, već u martu ove godine, pa potom Solar Ash u junu, Little Devil Inside jula meseca, Ghostwire Tokyo u oktobru, a Pragmata i Project Athia će izaći posle 2021.

Da to možda neće biti slučaj i da su informacije podeljene prerano otkriva Sonijev potez kojim su svi datumi izlaska uklonjeni iz trejlera. Izgleda kao da ta informacija nije trebala biti otkrivena, ili je jednostavno Soni uvideo da ti datumi neće biti ispoštovani.

Pravi razlog za ovaj postupak ćemo teško saznati, i izgleda da je najbolje ne polagati nade u taj trejler. Moguće je da je pandemija korona virusa dodatno poremetila planove japanske kompanije i da Playstation ekskluzive nisu spremne za period kada se inače trebaju pojaviti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top