Nintendo Switch

Pogledajte Hitman 3 trejler i pripremite se ovonedeljno lasiranje igre

Hitman 3 je dobio novi trejler samo par dana pred izlazak, a vi možete da pogledate dokle je spreman Agent 47 da ide u ime ubistva. Trejler je strimovan na zvaničnom Hitman youtube kanalu, a dobili smo uvid u sve lokacije koje ćemo posetiti tokom igre, karaktere na koje ćemo naići i naravno našeg omiljenog agenta kako overava mete na različite načine.

Lokacije u novom Hitmenu izgledaju impresivno, ali bez obzira na njihov izgled, atmosfera nam daje utisak da se nalazimo na veoma rizičnom mestu. Većina mapa sadrži obazrive osobe od interesa, obezbeđenje koje je spremno da se obračuna sa potencijalnim napadačima ili oboje. Izgleda da ovoga puta Agent 47 neće biti sam u ovim misijama jer smo primetili i saveznika koji se nalazi pored tihog ubice.

Jeziva melodija prati sva dešavanja, tako da znamo da će ovaj nastavak Hitman serijala završiti priču koju je moderna franšiza počela, a to su obećali i developeri. Trejler definitivno stilski izgleda jako dobro, ali hajde da sačekamo igru i lično se uverimo. Hitman 3 izlazi 20. januara za PS5, PS4, XboxSeries X, Xbox One, PC(Epic Games ekskluziva) i Nintendo Switch. Video pogledajte u nastavku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top