Nintendo Switch

Platinum Games će nove detalje za Bayonetta 3 i ostale igre doneti ove godine

FOTO: Platinum Games

Pandemija korona virusa poremetila je raspored razvoja brojnih video igara, pogotovu pošto su svi developeri morali biti prebačeni na rad od kuće.

Platinum Games je jedan od mnogobrojnih studija pogođenih problemima 2020. godine, zbog čega novine o igrama na koje radi nismo čuli već duži period. Najveće interesovanje postoji za Bayonetta 3, koja je najavljena još 2017. godine kao Switch ekskluziva.

Jedan od čelnika studija PlatinumGames otkrio je da se na Bayonetta 3 aktivno radi i da će tokom 2021. biti otkriveni novi detalji vezani za samu igru. Pored ovog naslova, rečeno je da će studio ove godine obelodaniti nove detalje za projekte koji još uvek nisu najavljeni.

Pored Bayonetta 3, trenutno je poznato da Platinum Games radi na atmosferičnoj herojskoj igri Project G.G. Trenutno nema javno dostupnih detalja o drugim projektima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top