PC

Battlefield 6 vuče inspiraciju iz Battlefield 3, navodno izlazi za PS4 i Xbox One

Battlefield 6 je već uveliko u izradi, što je potvrdio i sam Electronic Arts, ali zvanične najave sa trejlerom i prvim detaljima nije bilo, već je ona zakazana za proleće ove godine.

Dok se to ne desi, glasine donose interesantne detalje o predstojećem Battlefieldu. Prema izvoru pouzdanom kada je reč o Battlefield glasinama, Tomu Hendersonu, šestica će inspiraciju vući iz iz Battlefield 3, čija se radnja odigrava u modernom dobu.

Naziv igre još uvek nije tačno određen, a postoji opcija da će se igra zvati jednostavno Battlefield, što označava sveži početak za serijal.. Kao što smo i ranije čuli, serveri će biti dosta unapređeni i podržavaće do 128 igrača na mapama.

Zanimljiv podatak je da će novi Battlefield naslov imati i verziju za PS4 i Xbox One konzole, ali da ona neće uticati na kvalitet verzije za PC i next-gen uređaje, već će imati umanjeni kvalitet grafike i prikaz destrukcija. Na verziji igre za ova dva sistema radi poseban deo DICE studija i kod nje neće biti mapa za 128 igrača, već će one biti dostupne samo u 32v32 formatu. Zanimljiv način da se ispoštuje publika na starim konzolama, koja je i dalje brojna.

Kao i kod svih glasina, ovo moramo uzeti sa rezervom do zvanične potvrde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top