PC

Još jedna tužba stigla na adresu CD Projekt RED-a

CD Projekt se suočava sa još jednom kolektivnom tužbom vezanom za lansiranje dugo očekivanog Cyberpunk 2077. Ovo je druga po redu prekršajna prijava na koju je kompanija morala da odgovori, a prethodna se desila 24. decembra. Obe tužbe su podnete u Sjedinjenim Državama.

Prema objavi na investitorskom vebsajtu CD Projekta, nova tužba ima sličan zahtev kao i ona podneta u decembru. Kolektivna tužba navodi da je CD Projekt obmanuo investitore o stanju igre na konzolama posljednje generacije. Čini se da se stvari konstantno pogoršavaju za kreatora Cyberpunk 2077. Nakon objavljivanja izvinjenja igračima i tvrdnje da mnogi problemi na PS4 i Xbox One nisu primećeni tokom testiranja, Blumbergov izveštaj je opovrgnuo te tvrdnje i otkrio da je rukovodstvo studija bilo svesno koliko su ozbiljni problemi na pomenutim konzolama.

Studio za sada nastavlja da radi na zakrpama koje će izlaziti tokom godine, počevši od velikog ažuriranja koje je najavljeno ovog meseca i još jednog koje sledi u februaru. Za sada niko ne zna kada i da li će se igra vratiti na Playstation Store.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top