Mobile

Krafton radi na nekoliko PUBG naslova za PC, konzole i mobilne

Studio punom parom radi na dva nova velika projekta, a za sada nam je jedino poznato da će jedan naslov biti spiritualni naslednik Dead Space serijala The Calisto Protocol koj treba da izađe 2022. godine. Saznajemo i da ovo nije jedina PUBG vezana igra na kojoj radi korejska kompanija.

Na Blumbergovom profilu izvršnog direktora Kim Čang-hana, dugogodišnjeg programera i izvršnog producenta PlayerUnknowns Battlegrounds, otkrio je da Krafton radi na dva nova PUBG projekta. Jedan je usko vezan za PUBG i razvija se za PC i konzole, dok je drugi betl rojal igra za mobilne zasnovana na PUBG.

Na prvi pogled zvuči kao da kompanija zaobilazi ideju da nove igre nazove PUBG 2 i PUBG Mobile 2, iako zajednica već neko vreme priča o novoj igri nazivajući je nastavkom PUBG-a. Izgleda da se na projektu radi skoro godinu dana, ali za sada nismo u mogućnosti da sa sigurnošću proverimo ove informacije. Popularnos betl rojal igre polako jenjava, tako da je logično da Krafton želi da napravi nešto novo što bi moglo vratiti interesovanje igrača.

Kim Čang-han je jedna od glavnih figura odgovorna za betl rojal fenomen jer je pozvao Brendona ‘’PlayerUnknown’’ Grinija u Južnu Koreju kako bi pretvorio svoj Arma mod u kompletnu igru. Može li se PUBG vratiti na vrh popularnosti u betl rojal žanru, i da li novi projekti mogu da vrate određenu populaciju koja je napustila igru?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top