Gadgets

Nova grafička za skromne gejmere – Nvidia GT 1010

Pomislilo bi se da je Nvidia davno zaboravila prošle generacije grafičkih čipova i da sada samo gleda da isprazni skladišta kako bi nastavila rad sa aktuelnom RTX 3000 serijom.

Međutim, Pascal tehnologija, ona iza GTX 1080 grafika i njoj sličnih još uvek nije zaboravljena, pošto je Nvidia sada lansirala apsolutno skromnu grafiku. Radi se o Nvidia GeForce GT 1010 grafičkoj kartici koja je došla na mesto GT 710 grafke sa 256-bitnom arhitekturom.

Nvidia GT 1010 je taman za one koji ne žele da se bakću sa integrisanim karticama, a nemaju potreba za ničim specijalno jakim i teško pristupačnim u ovom periodu. Cena još uvek nije zvanično poznata, ali se očekuje da će biti potrebno izdvojiti oko 50-60$ kako bi je ugradili u svoje skromno kućište.

Da li je ovo konkretan odgovor kompanije Nvidia na nestašicu grafičkih kartica pitamo se.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top