Mobile

Zašto Among Us timu dugo treba da ažuriraju igru?

I pored ogromnog prošlogodišnjeg uspeha, Among Us nije pretrpeo nikakve drastične promene u zadnjih nekoliko meseci. Na zvaničnom sajtu studija Innersloth, ljudi koji stoje iza socijalne igre su izjavili da su ih ozbiljno iznenadili rezultati iz 2020. i da su morali iz osnova da menjaju način na koji rade i zaposle novo osoblje da im pomogne.

Viktor Tan, direktor za zajednocu i jedan od novijih članova tima je rekao da ne samo da su morali da se vrate na rad na Among Us, iako su mislili da je igra završila svoj životni ciklus, već su morali i da se pobrinu da skupe resurse kako bi mogli da održavaju igru u budućnosti.

Tim je morao da potroši mesece na restruktuiranje, rad sa eksternim partnerima kako bi im pomogli oko igre i mnogo organizacionih stvari koji su ih odvojili od igre ali i pojednostavile trenutne i buduće procese i rad na igri. Ekipa od samo tri prijatelja, koja sada ima čak četri radnika, susrela se i sa izazovima izbacivanja naslova na različitim platformama kao i drugim organizacion dešavanjima na koje ne mogu da utiču.

Among US je prošlog decembra stigao i na Nintendo Switch konzole a ove godine očekujemo ga i na Xbox Game Pass-u. Na dodeli gejming nagrada objavljeno je da početkom godine dolazi i nova mapa Airship. Igrači će morati da se strpe, jer ćemo i mi da profitiramo ako mali tim završi sve organizacione obaveze, kako bi mogli da se na miru posvete igri i našim željama.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top