PC

Fotografije otkazanog projekta Revolver, studija Bioware, osvanule na internetu

Bioware je studio sa izuzetno bogatom istorijom, koju pre svega krase Dragon Age serijal i igre iz Mass Effect franšize. Studio je neretko eksperimentisao sa novim igrama, a neke od njih nisu izašle u originalnom obliku ili nikada nisu ugledale svetlost dana.

Sličnu sudbinu je doživeo Revolver, otkazani projekat koji je Bioware razvijao kao duhovni nastavak na Jade Empire. Ova igra nikada nije zvanično najavljena, već se na njoj radilo u tišini a toko je i otkazana. Sada je nekoliko fotografija, takozvanih concept-art slika isplivalo na internetu koje prikazuju kako je igra trebala izgledati.

Revolver je trebao biti igra sa akcentom na žestoku akciju, mešavinu vatrenog i hladnog oružja za nizom karaktera koji imaju svoje priče u otvorenom svetu. Na fotografijama možemo videti različite likove u različitim situacijama, kao i njihove rane verzije modela, što je upućivalo na dosta raznovrsnosti. U pitanju nije samo par fotografija, već čitav niz koje su objavljene na Instagram profilu umetnika Meta Roudsa.

Ovaj naslov je bio u razvoju od 2005. do 2008. godine za PC, PS3 i Xbox 360, ali je preambicioznost, zajedno sa troškovima oko razvoja ove igre na kraju dovela do toga da se rad u potpunosti otkaže. U radu na Revolver su bili angažovani i developeri studija Big Sandwich Games koji su imali umeća u razvoju elemenata otvorenog sveta.

Ovo nije ni prvi, a ni poslednji projekat koji je Bioware otkazao, ali se nadamo da trenutne igre koje su u razvoju neće doživeti sličnu sudbinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top