PC

IO Interactive će duplirati broj zaposlenih i otvara novi studio za rad na James Bond igri

Studio IO Interacitve je priveo kraju svoju Hitman trilogiju sa nedavno objavljenim trećim delom na koji je publika imala pozitivne reakcije. Ovaj studio je ranije radio samo na Hitman igrama, ali naredno projekat neće biti o ćelavom agentu 47, već o onom sa oznakom 007.

IO Interactive će se sada u potpunosti posvetiti radu na ranije predstavljenoj James Bond igri, prvoj posle dugog niza godina pauze za ovog junaka pisca Jana Fleminga. Zadatak je prihvaćen ozbiljno, pošto je sada objavljeno da će se broj radnika kod ovog developera duplirati u odnosu na trenutno 200 zaposlenih. Takođe, biće otvoren i drugi studio u Švedskoj.

IO Interactive neće raditi samo na Bond igri, već ima više projekata u razvoju. Pored ovih planova, čelnici studija nisu podelili nove detalje vezane za sam projekat, tako da još uvek ne znamo ko će se naći u ulozi digitalnog Bonda, Džejmsa Bonda. Dok čekamo na to, prisetimo se prvog tizera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top