PC

Preko 19 miliona ljudi preuzelo Star Wars: Battlefront 2 tokom akcije na Epic Games Store

Za besplatne igre na Epic Games Store redovno važi ogromno interesovanje, a najveće je pogotovu kada se na platformi nađe neki naslov iz AAA kalibra. Sredinom prošle godine je zavladala opšta pomama kada je GTA 5 bio potpuno besplatan za preuzimanje, što je otežalo funkcionisanje Epic Store servera.

Slično je bilo i nedavno, kada su Epic Games i EA na nedelju dana omogućili korisnicima da besplatno preuzmu Star Wars: Battlefront 2. Zvanični podaci o broju preuzetih kopija tokom ovih promocija se retko otkrivaju, ali je sada izgleda načinjen izuzetak i otkriveno je da se preuzelo čak 19 miliona kopija.

Ovo je ogroman uspeh za EA, pošto je Battlefront 2 imao dobar broj problema od izlaska i ovaj ogromni influks igrača je ono što je bilo preko potrebno za opstanak igre dok se ne pojavi nastavak.

Bilo je sasvim očekivano da će veliki broj igrača preuzeti Battlefront 2, pošto je na samom startu promocije došlo do problema sa funkcionisanjem servera igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top