PC

Prikazano prvih 18 minuta gejmpleja iz The Medium

FOTO: Bloober Team

Kraj prvog meseca u 2021. godini obeležiće izlazak najnovijeg naslova studija Bloober Team koji će, kao i svi prethodni, biti horor prirode. Radi se o naslovu The Medium, prvobitno planiranom za prošli decembar, ali je Cyberpunk 2077 primorao na odlaganje.

O igri smo u više navrata viđali nove trejlere i dobijali informacije, a sada posredstvom kanala IGN imamo i celih 18 minuta uvodnog gejmpleja u igri. Pošto se radi o početnom delu igre, nisu prikazane sve moći protagoniste i elementi koji će sačinjavati igru, ali imamo uvid u uvodne događaje vitalne za radnju.

Na samom početku igre moguće je iskusiti jedinstvenu funkciju dualne realnosti, sa kojom se protagonista istovremeno nalazi u svetu živih i svetu mrtvih. To je prikazano podeljenim ekranom, a karakter će sa jedne strane imati interakciju sa jednim elementom koji sa druge neće biti prisutan.

To sve deluje prilično zanimljivo na početku, a nadamo se da će maksimum biti izvučen bez preterane repeticije.

The Medium izlazi 28. januara za PC, Xbox Series X i S konzole.

Uživajte u videu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top