PlayStation 4

The Last of Us 2 je sada najnagrađivanija igra svih vremena

The Last of Us 2 je i dalje izuzetno popularan, pogotovu pošto se radi o nastavku jedne od najpopularnijih igara iz PS3 ere, a ujedno je i jedna od poslednjih PS4 ekskluziva.

Studio Naughty Dog je dostavio kvalitet koji je od prvog dana obasipan hvalospevima na račun brojnih elemenata, što je igri obezbedilo da osvoji brojne nagrade pred kraj godine u kojoj se pojavila. Prema sajtu Game Awards, The Last of Us 2 je sada najnagrađivanija igra ikada, sa preko 261 nagradom za igru 2020. godinu.

Ova PS4 ekskluziva je tron preotela od The Witcher 3, koji je u 2015. godini uzeo 260 nagrada za igru godine i pojavio se za više platformi. Rekord je oboren za samo jednu nagradu, a do toga možda ne bi ni došlo, da je Cyberpunk 2077 izašao na vreme i sa očekivanim kvalitetom, pošto bi on svakako u takvom stanju uzeo neku GOTY nagradu.

Elem, The Last of Us 2 je i od nas dobio prilično visoku ocenu, a zabeležio je i odličnu prodaju na samom startu, sa 4 miliona prodatih kopija za 3 dana. Za samu igru se vezuje dosta kontroverzi i nezadovoljstva jednog dela zajednice gejmera, ali to je očigledno nije sprečilo da osvoji brojne nagrade.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top