Nintendo Switch

Among Us je prodao 3.2 miliona primeraka za samo mesec dana na Switch konzoli

Svi već znaju da je Among Us bila igra koja je obeležila 2020. godinu. Iako je izašla 2018. socijalna onlajn igra je eksplodirala u popularnosti kada se populacija povukla u kuće zbog kovid pandemije. Trendovi u gejmng industriji retko traju dugo, ali Among Us i dalje beleži ogromnu popularnost a port igre na Switch konzoli kupilo je više od 3 miliona korisnika za samo mesec dana.

Informacije stižu iz SuperData Research, organizacije koja prati dešavanja u gejmingu, koja tvrdi da čak i kad je broj igrača u Among Us počeo da opada, prošlog novembra, igra je i dalje bila 2.8 puta popularnija od sledeće igre na listi Roblox. Najupečatljivija informacija ipak je da je Nintendo Switch verzija prodala 3.2 miliona kopija pored toga što je izašla tek 15. decembra. Among Us jeste besplatan na mobilnim telefonima ali igra uglavnom košta između 3 i 4 evra na različitim platformama.

Igra svakako nije skupa ali to ne zanemaruje uspeh od 3 miliona prodatih kopija koji je postignut za samo jedan mesec na jednoj konzoli. Among Us jeste postao fenomen prošle godine ali videćemo da li mogu kreatori da zadrže makar približan momentum ove godine, posebno jer igra tek treba da stigne na PlayStation i Xbox konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top