Vesti

CD Projekt ugasio mod koji omogućava da Kijanu Rivsa odvete u krevet

FOTO: CD Projekt

Nije ništa neočekivano da moderi naprave najbezobraznije moguće kreacije u igrama, pogotovu kada developer uvede zvaničnu podršku za modove.

Kada je u pitanju Cyberpunk 2077, moderi su brzo došli na ideju da kreiraju mod igranja koji bi ih stavio u krevet sa Džonijem Silverhendom, karakterom iz igre kojeg tumači popularni Kijanu Rivs. Mod se nije dopao developerima iz poljskog studija i ubrzo su reagovali njegovim povlačenjem sa sajta Nexus mods.

CDPR je izdao obaveštenje u kojem je naglašeno da kod modova nije dozvoljeno postojanje sličnosti sa osobama iz stvarnog sveta, kao u ovom slučaju sa Rivsom. Developer očigledno ne želi da pokvari odnose sa poznatim glumcem i više razloga, a najlogičniji je dalja saradnja.

Mod koji je kreirao Catmino nije u potpunosti dozvoljavao intimni odnos sa glumčevim karakterom u igri, već se radi o običnoj zameni modela sa kojim je moguće imati odnos. Prave glasovne glume nema, a čak je i sam karakter obučen tokom celog trajanja.

Mod više nije moguće preuzeti, ali na internetu su dostupni snimci koji prikazuju šta je pružao radoznalim igračima. Ako želite da modujete Cyberpunk 2077, postoje dosta bezbednije alternative, poput igranja iz trećeg lica.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top