Vesti

EA Play pojeftinio, za nove korisnike cene je samo 99 centi mesečno

Za one koji ne znaju, EA Play vam omogućava da na mesečnom nivou pristupite bogatoj kolekciji igara od ovog izdavača, a ukoliko niste postali novi korisnik, to možete uraditi za samo dolar do marta ove godine. Pretplatnička usluga je nekad bila poznata pod nazivom EA Access ali je izdavač nedavno preimenovao. Ponuda važi za nove korisnike na PC-u (Steam i Origin), PS4/PS5 kao i Xbox konzolama. Donesite odluku da li želite da iskoristite ove mogućnosti do 9. marta, kada će se cena vratiti na standardnih 4,99 dolara mesečno.

Bitno je i da pomenemo da je samo prvi mesec 0.99 dolara, a da će svaki sledeći biti naplaćen po standardnoj tarifi. EA Play pretplata se vezuje za platformu, tako da nećete moći da je koristite na PlayStationu ako ste aktivirali na kompjuteru. Ovu manu lako je ignorisati kada znamo da vam na raspolaganju stoji velika biblioteka kompletnih igara koju možete da skinete kada postanete član. Neke od njih su Star Wars Jedi: Fallen Order, Need for Speed Heat, Titanfall 2, Rocket Arena, FIFA/Madden 20, Burnout Paradise Remastered, A Way Out i skoro svi delovi Battlefield serijala.

Pored ovoga, možete i da testirate novije naslove na deset sati od kojih su neki Star Wars: Squadrons, FIFA/Madden 21, Need for Speed: Hot Pursuit Remastered i drugi. Kompletnu listu igara možete pogledati na ovom linku, a ponuda važi za Steam, Origin, PlayStation Store i Microsoft Store (korisnici Xbox Game Pass-a bi već trebali da poseduju EA Play).

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top