PC

Glasine – The Elder Scrolls 6 bi mogao izaći tek 2026. godine

Ako ćemo iskreno, još od izlaska Skyrima, pitanje o nastavku je automatski došlo kao jedna od tema. Još malo pa ćemo obeležiti čitavu deceniju otkako se prošla igra pojavila, a The Elder Scrolls 6 datim izlaska nije ni na vidiku.

Prema izjavi jednog poznatog insajdera industrije, The Elder Scrolls 6 bio mogao biti godinama daleko i igrači se ne bi trebali mnogo uzdati u skori izlazak igre. Tajler MekViker, osoba iza portala Valve News Network, koji je u prošlosti otkrio dosta tačnih informacija, sada navodi da se The Elder Scrolls 6 neće izaći sve do druge polovine ove decenije, odnosno do 2026. ili 2027. godine.

Tajler je naveo kako Bethesda treba da uloži još dosta vremena u razvoj ove igre, a njegova pretpostavka je verovatno delom zasnovana na tome što je sam razvojni studio otkrio da su vesti o samoj igri godinama daleko, kao i da je produkcijski igra tek na početku.

Što se tiče drugih igara iz Bethesda kuhinje, Starfield će se najskorije pojaviti prema ovom insajderu, za oko 2 godine, i New Vegas 2 tokom prve polovine decenije. A Fallout 5 je poprilično daleko i možemo ga očekivati tek oko 2030. Naravno sve ovo moramo uzeti sa rezervom jer se radi o čistim glasinama, a iskreno se nadamo da one nisu tačne i da će se TES 6 pojaviti ranije.

The Elder Scrolls 6 je najavljen 2018. godine na E3 sajmu, kada je prikazan kratki tizer. Najava je više došla kako bi fanovi znali da se na nastavku radi, iako je tek na početku produkcije. Konkretnih detalja do sada nije bilo, osim toga da je endžin koji će pokretati igru dobio značajno unapređenje i osveženje koje će podržati veće svetove i više karaktera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top