PlayStation 5

PlayStation 5 ekskluziva Returnal odložena za april

Naslov studija Housemarque je još jedna igra u nizu čiji se izlazak pomerio za neki kasniji datum. Returnal je trebao izaći 19. marta ali je Sony odlučio da pomeri lansiranje, kako bi timu koji radi na igri dali više vremena da zategnu i odrade završne dodire na igri. Novi datum će biti 30. april.

Igra će biti rouge-like pucačina iz trećeg lica, a smešteni ste na čudnu planetu na koju ste se srušili. Svet se oko vas konstantno menja, a zajedno sa Selin, istraživaćete pusti svet drevne civilizacije u potrazi za izlazom. Kao što je to slučaj sa igrama iz ovog žanra, kada umrete moraćete da krenete vašu avanturu iz početka. Proceduralni svet koji istražujete je neprijateljski nastrojen prema vama i menja se svaki put kada umrete. Budite pažljivi i kalkulisano koristite vašu opremu jer kada umrete više je nećete posedovati. Srećom možete i da otkrijete vanzemaljsku tehnologiju i nadogradnje u olupinama koje će vam pomoću u budućim prelascima.

Pogledajte u nastavku  poslednju prezentaciju od studija koji radi na igri. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top