Mobile

Niatic priprema brojna iznenađenja za Pokemon GO igrače u februaru

Niantic Labs je objavio sadržaje i događaje koji dolaze u Pokemon Go kao deo februarskog Research Breakthrough-a. Pokemon igrače očekuju zabavni susreti, iventovi i istraživanja tokom čitavog fabruara. Research breakthrough će početi od danas i trajaće do prvog marta a u njemu ćete moći da pronađete Snorlax-a. Tokom meseca, dosta Pokemona od pet zvezdica i Mega Rejdovi će biti dostupni skoro svakog dana uglavnom između 9-10 ujutru po lokalnom vremenu.

Čitavog meseca Spotlight Hours će počinjati u 6 popodne po lokalnom vremenu, a na svakih sat vremena menjaće se Pokemoni i specijalni bonusi. Od sutra pa sve do 7. februara , u 10 ujutru, Team Go Rocket Grunts će se pojaviti se Shadow Pokemonima koje nismo do sad videli. Ako imate sreće, možete naići i na Shiny Shadow Pokemone ako pobedite vođu Team Go Rocket-a. Događaj počinje sutra u deset ujutru, i traje do osam uveče sedmog februara. Bonusi će vam prepoloviti Egg Hatch Distance kada jaje stavite u inkubator.

Ne zaboravite da se i sedmog februara od 11-17h održava Community Day u kome možete da evoluirate Roseliu i dobijete Roserade koja ima dva različita napada. Lunarni događaj počinje 9. Februara i trajaće do 14. Ovde ćete sresti crvenog Pokemona sa kojim proslavljamo godinu Vola, a i specijalni Mega evoluirani Pokemon će se prvi put pojaviti u Mega Rejdovima. Od 8. februara pa sve do 15. možete se takmičiti i u Love Kupu posvećenom danu zaljubljenih. Napravite svoj tim sastavljen od crvenih ili pink Pokemona sa najviše 1,500 CP da biste učestvovali. Ne smete koristiti Legendary i Mythical Pokemone.

Od subote 14. februara do osam uveče 18. februara, godišnji događaj posvećen danu zaljubljenih doneće nove Pokemone i ekskluzivne avatare. Pokemon Go Tour: Kanto takođe traje sve do 20. februara a možete da birate između dve verzije događaja crvene ili zelene. Tokom Kanto-a, prvih 150 Pokemona koji se otkriju u ovoj regiji biće Shiny kategorije.

Krajem februara održaće se i posebna proslava sa Kanto temom, a Raid Day će zatvoriti dešavanja u kojima ćemo moći učestvovati tokom ovog meseca. Dodajemo da će svae nedelje drugačiji PokeCoin paket biti dostupan u prodavnici. Ukoliko želite da pročitate detaljnije o sadržajima iz svakog od ovih događaja uputite se na ovu adresu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top