PC

Tokom 2020. godine sa Epic Games Store preuzeto oko 750 miliona besplatnih igara

Epic Games je izdao statistiku vezanu svoju digitalnu prodaju u kojoj je iskazan solidan porast broja korisnika, ali je zarada i pored toga slabo porasla u odnosu na godinu pre toga.

Složićemo se svi da je Epic Games Store primarno privlačan zbog besplatnih igara koje se svake nedelje nalaze u ponudi, retko ko propusti priliku da ugrabi ono što je džabe. Tokom 2020. godine Epic je podelio čak 103 igre koje su dostigle ukupnu vrednost od 2400 dolara. Nimalo mala cifra.

Pored petnaestodnevnog darivanja pred kraj godine, na Epic Games Store je bilo prilike preuzeti prilično atraktivne igre, poput GTA 5, Borderlands igara i sličnih. To se ogleda u podatku da je preuzeto oko 750 miliona igara tokom 2020. godine od strane korisnika.

Epic Games Store će nastaviti poslovanje, i već daruje primamljive igre na početku godine, a očekuje nas i osveženje same prodavnice sa podrškom za modove, liste želja i olakšanim pristupom za developere igara.

Podsećamo vas da još uvek imate šansu(do četvrtka) da preuzmete besplatnu igru – Dandara Trials of Fear.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top