Vesti

Kineski studio radi na akcionoj igri koja podseća na Devil May Cry

Sve češće interesantne igre stižu iz kineskih studija a Project DT je još jedan ovakav naslov na kome radi kompanija Digisky. Studio ima cilj da postane ozbiljna AAA produkcijska kuća koristeći Unreal Engine 4 i danas su pobjavili prvi video igre koja je u razvoju. Na prvi pogled, gemplej podseća na Devil May Cry ali ima i pozamljenih ideja iz Metal Gear Solid-a, a atmosfera podseća malo i na Nier: Automatu. Kao po nekom pravilu, kineski developeri koriste ideje koje su već viđene u drugim naslovima i pakuju ih u novu mehanički solidnu igru. 

Ne zna se za koju platformu se pravi igra a Digisky i zapošljava ljude za rad na ovom projektu. Trejler ispod teksta, nam daje osnovni pregled koncepta igre a studio radi na njoj još od 2016. Godine. I pored toga to ne znači da bi igra mogla da izađe uskoro jer čak i kad izađu, većina naslova sa ovog tržišta, kasnije je dostupna igračima iz drugih regija. Ako moramo da pogađamo, i ako nas prethodno iskustvo išta uči, igra će doći prvo na PC. 

Studio je osnovan 2011. godine i smešten je u kineskom gradu Čangdu. Ovo im je prva velika igra i za sada izgleda kao solidan kandidat ako ste čekali duhovnog naslednika Devil May Cry ili Metal Gear Rising Revengeance.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top