PC

Activision u jednom talasu banovao 60.000 varalica iz Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone ne gubi na popularnosti, već je i jedan od glavnih izvora profita za Activision. Problem u ovoj igri jesu varalice, čiji broj konstantno raste i pored pokušaja implementacije boljih sredstava.

Activision je sada sproveo najnoviji talas banovanja igrača sa nedozvoljenim sredstvima, gde je oko 60.000 varalica ostalo bez pristupa nalogu. Ukupna cifra trajno banovanih naloga dostigla je 300.00, a to nije sve, pošto je oštra dvofaktorska autentikacija onemogućila pristup za 180.000 naloga.

Brojke banovanih igrača će nastaviti da rastu kako Activision bude pooštravao mere i osvežio tehnologiju anti-cheat softvera. Izdavač je upoznat sa svim slabostima softvera i sredstvima za varanje, kojima planira da stane na put, ili barem pokuša da oteža upotrebu.

Moguće je da će još igrača biti banovano u narednim nedeljama, pošto se Warzone polako priprema za ogromni apdejt u čast obeležavanja prve godišnjice, što bi moglo proći dodavanjem potpuno nove mape, sa motivima iz Black Ops Cold War.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top