PC

Otkiveni minimalni i preporučeni sistemski zahtevi za remaster Mass Effect trilogije

Remaster Mass Effect trilogije, nazvan Mass Effect Legendary Edition, konačno je dobio datum izlaska i izaćiće u maju.

Bioware i Electronic Arts otkrili su dobru količini detalja zajedno sa tim datumom, tako da znamo kako se treba pripremiti pred sam izlazak igre.
Otkrivena je i sistemska zahtevnost, koja će biti ista za sva tri naslova i ogleda se u minimalnim i preporučenim zahtevima

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i5 3570 ili AMD FX-8350
  • Grafička kartica: NVIDIA GTX 760, AMD Radeon 7970 / R9280X GPU
  • RAM: 8 GB
  • Prostor na disku: 120 GB

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i7-7700 or AMD Ryzen 7 3700X
  • Grafička kartica: NVIDIA GTX 1070 / RTX 200, Radeon Vega 56
  • RAM: 16 GB
  • Prostor na disku: 120 GB

Trebaće vam preko 100GB prostora, što je u neku ruku i očekivano, pogotovu kada se uzme u obzir da se radi od 3 naslova sa svim propratnim sadržajem, kao i pridodatim teksturama visoke rezolucije koje poboljšavaju kvalitet grafike, a tu su i osveženi modeli.

Ostali sistemski zahtevi nisu preterano strašni za aktuelne standarde, tako da će većina igrača bez problema moći da se podseti, ili iznova iskusti, Mass Effect trilogiju.

Mass Effect Legendary Edition izlazi 15. maja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top