PC

Sledeća godina donosi čuvene Blizzard franšize na konzole, računare i mobilne telefone

Na jučerašnjoj finansijskoj konferenciji predstavnici Activision Blizzard-a, Daniel Alegre, Bobi Kotik i Denis Durkin su pričali o planovima za World of Warcraft, Diablo i Overwatch franšize kompanije Blizzard Entertainment. Kotnik je započeo sa planovima Blizzard-a da češće isporučuje originalan sadržaj u okviru Warcraft franšize kako bi održali i proširili World of Warcraft zajednicu.

On je dodao da nekoliko besplatnih Warcraft projekata stiže na mobilne i da se trenutno nalaze u kasnoj fazi razvoja. Kompanija želi na ovaj način da privuče nove igrače ali i želi da ponudi potpuno nove načine igranja starim fanovima. Blizzard planira i da restartuje već postojeće zajednice lansiranjem Overwatch 2, pošto je originalna igra već na raspiratorima. Alegre je zatim dodao da kompanija očekuje da će 2022. biti odlična godina za Blizzard, a Drukin se brzo nadovezao da Activision-ve finansijske smernice za 2021. godinu ne uključuju Overwatch 2 i Diablo 4. To znači da ove igre definitivno nećemo videti ove godine. Kompanija od Blizzard-a očekuje da izbaci velike naslove za konzole, PC i mobilne u 2022 i obezbedi značajan finansijski rast.

Verovatno ćemo više čuti o planovima Blizzard-a na predstojećem Blizzconu-u koji će se održati 19. I 20. februara. Activison je, ne tako davno, prebacio studio Vicarious Visions da radi na Blizzard naslovima tako da izgleda da kompanija želi mnogo ozbiljnije da se pozabavi ovim igrama, a možda i naprave novi IP koji nisu izbacili decenijama. Ne računamo Overwatch pošto je nastao od ostataka propalog projekta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top