Vesti

Steam premašio 26,4 miliona istovremeno aktivnih korisnika

Steam nastavlja da ruši rekorde kada se radi po broju istovremeno aktivnih korisnika. Rekord je prethodno bio značajno premašen početkom godine, a sada je premašena cifra od 26 miliona konkurentnih korisnika.

Novi rekord je postavljen danas, u nedelju 7. februara, kada se u jednom momentu našlo tačno 26.401.443 igrača, što je za milion više nego kod gore spomenutog rekorda. Rekord je zabeležen od strane sajta SteamDB,koja se bavi beleženjem statistike za ovu platformu, kao i za igre na njoj.

Od tog broja igrača, njih 7,3 miliona je bilo u nekim od mnogobrojnih igara, što samo po sebi nije zanemarljiva suma.

2020. godina je za Steam bila jedna od najboljih do sada, sa preko 120 miliona mesečno aktivnih korisnika, a sve upućuje na to da će i 2021. biti takva.

Šta mislite, kada će biti probijena cifra od 30 miliona korisnika?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top