PC

Epic Games Store će u budućnosti dodatno povećati broj ekskluziva

Epic Games ni ove godine ne planira da uspori sa njihovom politikom privlačenja developera na njihovu platformu. Kompanija planira da studijima pruži ekskluzivne ponude a predstavnih je izjavio da očekuju da namame više ekskluziva u naredne dve godine nego što su to uradili u čitavom prethodnom periodu. Nikakvi dodatni detalji nisu poznati, ali pošto lista igara koje trebaju ekskluzivno da dođu na Epic prodavnicu nije baš dugačka, verovatno znači da te igre će tek biti objavljene.

Možda je prošlonedeljni izveštaj da prodavnica stagnira i pored toga što je uspela da poveća broj korisnika, i da se potrošnja na igre iz drugih studija jedva povećala tokom 2020. godine, naterala kompaniju da izda saopštenje kako bi smirila glasine. Epic je u izjavi takođe pomenuo da rade na sistemu koji će olakšati developerima da sami izdaju igru, i da obavljaju različite izmene i ažuriranje bez učestvovanja Epic-a. U principu nešto što već postoji na Steam-u, koji je sigurno glavna meta kompaniji koja želi da bude progura svoju platformu za digitalne igre. Epic je, podsetimo, obećao da će se nastaviti poklanje igra i u 2021.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top