PC

Mod koji će ispraviti probleme sa zvukom u Cyberpunk 2077 zauzima čak 11GB

Moderi već uveliko rade na dodacima i ispravkama za Cyberpunk 2077, gotovo paralelno sa developerima koji su krajem januara izdali prvu ozbiljniju zakrpu.

Dok CD Projekt Red radi na performansama i stabilnosti igre, jedan moder je na sebe preuzeo zadatak ispravljanja problema sa zvukom u Cyberpunk 2077. Moder Floyd2099 je obradio preko 800 audio fajlova, pre svega onih vezanih za dijalog i muziku u klubovima, kao mešanje muzike i pucnjave.

Muzika u klubovima će ostati glasna, ali će dijalog karaktera biti razumljiv, a isto će važiti i tokom napucavanja. Što se tiče audio komponenti koje nedostaju, na to će ipak morati da se sačeka dok CDPR ne izda zvanično rešenje.

Ovaj mod zauzima čak 11GB, a ako vam to nije problem, možete ga preuzeti besplatno sa portala Nexus Mods.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top