PC

Ne očekujte Overwatch 2 ili Diablo 4 u tekućoj godini

Polako se pripremamo za februarsko izdanje događaja BlizzCon, koje se organizuje vanredno u digitalnom formatu, gde očekujemo nove detalje za ranije najavljene igre na kojima radi Blizzard.

Ipak, razočaranje pred ovaj događaj stiglo je od strane čelnika kompanije koji se bave finansijama i koji su istakli da igrači ne očekuju spektakularnu 2021. kada se radi o novim naslovima.

U izveštaju je istaknuto da Overwatch 2 i Diablo 4 neće izaći tokom ove godine. To ne znači da razvoj na ovim igrama teče problematično, ali je developerima potrebno vremena do 2022. kako bi izdali kvalitetan naslov. Šef kompanije, Džej Alen Brak, je izjavio da je za Overwatch 2 završena velika faza razvoja i da se ide na testiranje osnovnih elemenata.

Što se tiče 2021. godine, u njoj možemo očekivati Diablo Immortal, mobilnu igru koja je izazvala dosta bure među igračima. O drugim naslovima trenutno nema spomena ali poznato je da se radi na različitim iskustvima za više platformi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top