PC

Nioh 2 dobija negativne kritike na Steamu zbog problema sa performansama

Izgleda da se istorija ponavlja, dolazak Nioh 2 na PC nakon debija na Playstation konzolama protiče turbulentno.

Drugi deo u popularnom serijalu privukao je 3 puta više publike nego original, ali pati od sličnih problema. Loše performanse na računarima u vidu niskog frejmrejta i problema sa kontrolama dovele su do preko 1300 negativnih recenzija od ukupno 4000.

Nioh 2 nema mixed rejting, ali je blizu njega iako je sa dobrom pričom i gejmplej elementima. Problemi sa kontrolama izazivaju muke za igrače pošto je Nioh 2 inače igra koja ne ume da prašta greške zahvaljujući Soulslike formuli na kojoj je bazirana.

Našu Nioh 2 recenziju za Playstation 4 možete pročitati na ovom linku, a ako vam spomenuti problemi predstavljaju prepreku od kupovine Steam verzije, možda je najbolje sačekati da Koei Tecmo izda rešenje sa narednim apdejtom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top