PC

Demon Slayer igra izlazi ove godine za većinu konzola

Nakon veoma popularne mange i sjajno nacrtane anime, Demon Slayer definitivno dolazi i na PS5, Xbox Series X, Xbox One, PS4 i PC. Demon Slayer manga je prošle godine uspela da učini skoro nemoguće i skine One Piece sa trona najprodavanije mange koji je držao još od 2008. godine. Anima je na internacionalnom nivou takođe postala veliki hit, tako da ništa nije čudno što će i gejmeri moći da uživaju u ovoj priči u njihovom univerzumu. 

Na igri je radio CyberConnect 2, a izdavač će biti kompanija Aniplex koja je u Sonijevom vlasništvu. Puno ime igre biće Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Keppuutan a igra zvanično treba da izađe ove godine u Japanu. Otvoren je i tviter nalog na kome možete da pogledate skrinšotove iz igre i informacije za medije. Video igra bi trebala da ima i priču i multiplejer opciju a postoji i podrška za dva igrača  u oflajn ili onlajn multiplejeru. To verovatno znači da ćemo karaktere iz Demon Slayer-a moći da igramo u dva na dva mečevima. 

Za sada nije objavljen izgled gempleja ali ako pogledamo skrinšotove, vrlo liče na stil i grafiku koju smo videli u Naruto Ultimate Ninja Storm serijalu na kojem je studio prethodno radio. U nastavku pogledajte tizer koji je izašao prošle godine, koji zajedno sa skrinšotovima može da vam da neku predstavu kako će izgledati igra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top