PC

GTA V i Red Read Redemption 2 nastavljaju rekordnu prodaju

Ovih dana, različite gejming kompanije su održale svoje finansijske sastanke a u Take-Two Interactive obaveštenju smo saznali da je Rockstar-ova vestern igra prodala 36 miliona primeraka.

Pored toga, ultrapopularni Grand Theft Auto Online i dalje privlači igrače tako da nije čudno da je Grand Theft Auto 5 prodao skoro 140 miliona kopija. Zaista se čini da interesovanju, za najdugovečniju igru studija, nema kraja a prošle godine je prodato više primeraka nego što je to bio slučaj u prethodnih šest godina. Jedino je 2013. godine, kada je igra prvobitno izašla, prodato više primeraka. Poslednji podatci o prodaju su izašli pre tri meseca a tada su igre imale 34 i 135 miliona prodatih kopija.

Take-Two je potvrdio da će nastaviti da izbacuje redovni sadržaj za Grand Theft Auto Online i Red Dead Online jer žele da novi i verni igrači ostanu uzbuđeni i angažovani. GTA 5 će ove godine izaći i za PS5 i Xbox Series X tako da je mala šansa da ove brojke neće nastaviti da rastu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top