PC

Assassin’s Creed Chronicles je besplatan na uPlay prodavnici povodom kineske Nove godine

Praznici možda već odavno jesu za nama, ali to ne znači da je kraj darivanju. Kompanije Ubisoft povodom proslave kineske Nove godine poklanja svim korisnicima na uPlay platformi igru koja se sa svojom radnjom odvija upravo u Kini.

Radi se o Assassin’s Creed Chronicles: China, naslovu koji vodi u Kinu 16. veka sa grafikom nalik na tradicionalne slike kreirane mastilom u 2.5D stilu. Igra se razlikuje od ostalih Assassin’s Creed naslova u franšizi pošto nije AAA izdanje, već se više fokusira na šunjanje i izbegavanje sukoba.

Assassin’s Creed Chronicles: China će biti potpuno besplatan za preuzimanje putem uPlay-a sve do 15. februara, tako da ne gubite vreme već dodajte igru u svoju biblioteku. Na prodavnici je u toku i Lunarna rasprodaja sa sniženjima koja traju do 21. februara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top