PC

Summer Game Fest 2021 bi trebao biti kvalitetniji u odnosu na prošlogodišnji, obećavaju organizatori

Zahvaljujući pandemiji korona virusa, prošlo leto je bilo dosta slabo po pitanju pompeznih najava novih igara i događajima za te prilike. Džef Kinli, čije ime znate sa zimskog The Game Awards događaja, je 2020. organizovao prvi Summer Game Fest, i to u trajanju od čitavih 4 meseci.

Ako ćemo iskreno, Summer Game Fest kao da se nije ni odigravao, objava zbog pandemije nije bilo u preterano velikom formatu, ali se svakako nešto dešavalo. Organizatori su i sami shvatili da je sve to bilo na niskom nivou, pa se zato oštrije pripremaju za izdanje letnjeg festivala igara u 2021. godini.

Summer Game Fest 2021 je već uveliko u pripremi, a Džef Kinli je po tom pitanju izjavio da je u planu da bude dosta više najava tokom njegovog trajanja, što je naravno pozitivno.
Što se tiče drugih događaja, trenutno nema zvaničnih informacija, ali postoje glasine da će se E3 2021 održati i da će biti u isključivo digitalnom formatu, pošto situacija sa virusom još uvek ne dozvoljava masovna okupljanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top